top of page
bgImage

Uppbyggande Böcker

PRIS

Bok 1 - 200 kr

Bok 2 - 250 kr

Bok 3 - 250 kr

Bok 4 - 250 krBOKPAKET

2  böcker 400 kr - 79 kr i frakt

 3  böcker 600 kr -79 kr i frakt

4 böcker eller mer - FRI FRAKT

Beställ Böcker 

https://swforsaljnings-butik.quickbutik.com/

 sms -> 070 556 74 86

mail -> sw.forsaljning@hotmail.com 

Bg 5749-3132

SWISH 070 556 74 86

FAKTURA

Ditt Namn & Adress

 Uppbyggande Träning - Bok 1

Vill du ha en Hållbar Häst ?

Behöver du hjälp med hur man gör ?

Vill du ha en fungerande Träningsplan ?


Då är Susanne Widners Uppbyggande Träning boken för dig.

Här får du hjälp att sätta upp både långsiktiga & kortsiktiga mål. Du får veta vad ett hållbart och effektivt träningsprogram ska innehålla och hur du får en bra balans.

Du får lära dig mer om de tre viktiga byggstenarna styrka, koordination och kondition. Susanne delar med sig av användbara övningar inom alla kategorierna. Som avslutning får du lite råd om ryttarträning och ett "felsökningsschema" om hästen inte fungerar som den ska.


Uppbyggande Ridövningar - Bok 2

Uppbyggande Ridövningar är uppföljaren till Uppbyggande Träning. Här delar Susanne frikostigt med sig av 78 olika övningar för att bygga en hållbar häst som kan nå de målen de satt upp.

Övningarna är uppdelade i de tre hörnstenarna styrka, koordination och kondition.

Förutom en hel kunskapsbank av övningar får du också förslag på hur du kan bygga på övningarna allt eftersom ni utvecklas. På så sätt är boken givande för alla nivåer. Du får också ta del av grundläggande teori kring träning och träningsupplägg.


SWUS Unghäst - Bok 3

Efter de populära böckerna med Uppbyggande Ridövningar är nu Susanne Widner aktuell med boken SWUS Unghäst. 

Här är hennes koncept kring hur du som team​ ledare kring din häst arbetar för hållbarhet hos hästen speciellt riktat till vad som är adekvat för unghästen vid olika åldrar.​

Boken innehåller bland mycket annat mallar för träningsplaner och för målsättningar och blir på så vis ett självklart verktyg för att planera träningen av din häst. Övningarna i boken byggs successivt på – för hand, på töm och uppsuttet – och detta gör att även du med en äldre häst, som du arbetar utifrån grunderna i SWUS Utbildningsskala, har nytta av boken.

Att lära barn rida - Bok 4

I boken ”Att lära barn rida” kombinerar Susanne Widner sin bakgrund som ridlärare med sitt framgångsrika koncept uppbyggande träning. Hon redogör för hur du som vuxen teamledare kan introducera övningar för barnet, likväl som för hur du kan berätta för barnet om allt från hästens skötsel till dess foderstat. Utöver ett stort antal övningar förklarade i text, innehåller boken också bilder som visar hur övningarna kan utföras. Kanske kan barnet få måla bilderna allt eftersom ni har provat på respektive övning? Susannes mål med denna bok är att den vuxna lär sig om den uppbyggande filosofin för att kunna lära barnet rida rätt från början. Med kärleken till hästen kompletterad med kunskapen om den fyrbenta vännen får barnet en god grund med sig in i hästlivet!

Så här säger våra kunder


Susanne har en otrolig kunskap och förståelse om hästar och av rätt träning.

När hon jobbar med 4 bommar är det  beroende på hästens förmåga och utbildningsnivå under en träning kan övningen förändras och anpassas till oändlighet. Uppbyggande övningar är kreativa, kluriga och uppfinningsrika och ändå så enkelt.Åsa Staflin - Klockargården

Bok Priser

Bok 1 

Uppbyggande Träning

200 krFRAKT 79 kr

Bok 2

Uppbyggande Ridövningar

250 krFRAKT  79 kr

Bok 3

SWUS Unghäst

250 krFRAKT 79 kr

bottom of page