top of page

SWUS DiplomeradeSWUS Diplomerad

2022

Matilda Qvarnström


Hej!

Matilda Qvarnström här, brinner för att lära ut och se ekipagens utveckling. Tömkörning och körning ligger mig varmt om hjärtat, gick min första körkurs 1994 sen var jag fast. Jag erbjuder tömkörnings- och körlektioner och nu även lektioner i uppbyggande träning. Jag är hemmahörande i Stockholm.

Välkomna!Matilda Qvarnström


Hemsida: matildaqvarnstrom.com


Facebook: Matilda Qvarnström Tömkörning Långsiktigt träning - Ingenting är omöjligt


Instagram: @matilda.qSWUS Diplomerad

2022

Johanna Holmberg


Jag heter Johanna - Whispering Horse.

Jag har under många år brunnit för den hållbara hästen och även en fungerande barfota hov med en maxad hovmekanism (hovformsspecialist).

Jag är hästterapeut i grunden och arbetar med ett flertal behandlingar. Att komplettera med det uppbyggande systemet är fantastiskt roligt och bidrar till att jag i mitt yrke kan erbjuda en helhet och öka hästägarens delaktighet mot målet den hållbara hästen.


Johanna Holmberg


@whispering_horse

https://whisperinghorse.weebly.com


SWUS Diplomerad

2022

Julia Björk


Hej!

Mitt namn är Julia och jag jobbar som hästmassör. Jag tömkör mycket och det är något utav det roligaste jag vet. Utöver det så har jag även lektioner regelbundet, både på töm och uppsuttet. Lektionerna är alltid på hästens villkor, med uppbyggande övningar.

Jag tycker att SWUS är en utmärkt kombo ihop med massage & tömkörning - för att få helheten. Nu jobbar vi vidare mot att fler hästar ska bli glada & hållbara!


Julia Björk


Instagram - jbhastmassage

Facebook - JB HÄSTMASSAGE 

SWUS Diplomerad

2022

Yvonne Larsson


Jag heter Yvonne Larsson och är tränare i Centrerad Ridning nivå 2, ridinstruktör SvRf samt horsemanshipinstruktör. Jag träffar även många hästar i min profession som diplomerad Equine Touchterapeut/massör.

Med över 40 års yrkeserfarenhet har jag lång och bred kunskap av alla kategorier av hästar och hästmänniskor. Alla elever/ekipage erbjuds en skräddarsydd och individanpassad utbildning oavsett disciplin, ålder, hästras och ambitionsnivå.

Den Uppbyggande träningen enligt SWUS är en stor och viktig pusselbit i mitt arbete. Systemet ger mig ytterligare verktyg och möjligheter att hjälpa människor att träna hästar på ett etiskt och hållbart sätt.

Tillsammans skapar vi starka, friska och glada hästar som presterar upp i höga åldrar!

Jag är i grunden norrlänning (Umeå) men bor sedan 2021 i Unnaryd, Hallands län. Jag är bokningsbar för lektioner, kortare eller längre utbildningsdagar, kurser, clinics, Equine Touch och lymfmassagebehandlingar över hela Sverige.

Yvonne Larsson


@yvonnelarsson.nu

www.yvonnelarsson.nuSWUS Diplomerad

2022

Joséphine Natalie Beckman


Joséphine Natalie Beckman heter jag. Jag hjälper hästar och ägare förstå varann bättre genom lära dem kommunicera på ett konkret och tydligt sätt som bidrar till en bättre relation. Jag skulle kunna berätta ännu mer om vilka olika uppdrag jag åtar mig men tror det är bättre ni går in på min företagssida istället där ni kan läsa mer om vad jag gör. Jag har nu även blivit diplomerad Swus- Uppbyggande Träning som är ett helt fantastiskt system som jag framför allt tillämpar till träning för unghästar, Prehab (friskvård för häst) och i rehabilitering av hästar som ska byggas upp igen efter skada för att bli hållbar och frisk häst. Jag utgår från Borlänge (Dalarna)men åker även till andra ställen i landet. Jag har även digitala träning via Ridesum  


Joséphine Natalie BeckmanVarmt välkomna in på dessa sidor för mer information.  


www.ridingthroughfeel.wordpress.com


https://www.facebook.com/ridingthroughfeel 

https://www.instagram.com/ridingthroughfeel


SWUS Diplomerad

2021

Ebba Grip


Bland det roligaste som finns att jobba med är ryttarens sits. Små, små korrigeringar kan göra stor skillnad för hela ekipaget. Min vision är att förena två själar i en kropp genom att öka kroppsmedvetenheten hos både häst och ryttare. Det uppbyggande systemet ger mig den möjligheten tillsammans med mina diplomeringar som PT för ryttare och massageterapeut.

Jag håller till i Kopparberg, i norra delen av Örebro län.

Välkommen!


Ebba Grip

@stallovretappen

FB

Stall Övre Tappen

SWUS Diplomerad

2021

Lisa Mossberg


Vi lägger fokus på hästens hållbarhet och strävar efter en lösgjord häst där musklerna kan arbeta till sin fulla kapacitet. Att prestera efter förmåga till rörelse enligt hästens exteriöra möjlighet för att uppnå en hög ridbarhet. En rolig och långsiktig träning där vi når målet tillsammans med en frisk häst!

Lisa Mossberg

SWUS Diplomerad

2021

Sofie Nilsson


 Jag är diplomerad Equifysioterapeut och certifierad inom Equine fascia and trauma release sedan ett antal år tillbaka och jobbar med behandlingar på heltid. Det uppbyggande systemet är ett fantastiskt verktyg för att jobba med helhet genom målsättning, träningsplanering och uppbyggande övningar. Systemet har kommit att bli en naturlig förlängning av mina behandlingar och en viktig del av målet mot en hållbarare häst. Den stora fördelen med swus är att alla, oavsett disciplin och ålder, kan utföra övningarna. Jag utgår från Söderhamn i Gävleborgs län.Sofie Nilsson

@team _easy_place

SWUS Diplomerad

2021

Camilla Heidenborg


Jag är godkänd hovslagare av jordbruksverket, diplomerad djupvågsterapeut hos Atlasbalans, samt utbildar mig inom TCM akupunktör för häst och människa.

För mig är helheten viktigt och där kommer den uppbyggande träningen in och sluter cirkeln. Alla dessa delar är så viktiga för en hållbar häst. Jag är verksam i Västerås med omnejd. Läs gärna mer på min hemsida. 


Camilla Heidenborg

SWUS Diplomerad

2021

Anna Kemnevall


Jag är utbildad sadelutprovare , Certifierad massage & laserterapeut på häst för att kunna hjälpa er hela vägen till en hållbar häst

Den uppbyggande träningen genomsyrar allt jag gör med hästarna - även i utvecklingen av varumärket Kemnevall Collection

Den uppbyggande träningen kommer som en välkommen bro mellan sadelutprovningar och /eller efter behandlingar av häst och ryttare i form av hemgångsråd och inbokade uppföljningar med träningar

Detta för att kunna hjälpa hästen med dom bästa förutsättningarna till ett långt och hållbart liv . Alla behandlingar och träningar finns att boka in i Norr och Västerbotten . Träningar, sadelrådgivningar kan göras digitaltAnna Kemnevall

@equipmentcoach_anna_kemnevall

@kemnevallcollection


Anna Kemnevall


 SWUS Diplomerad

2021

Katreen Rösch


Hej, mitt namn är Katreen Rösch och jag har drivit mitt företag i 35 år.

Jag behandlar både människor och hästar och arbetar mestadels i Stockholms närområde.

Jag är diplomerad Fysioterapeut och Equifysioterapeut,

auktoriserat Homeopat och

certifierad Laserterapeut.

Under alla år som Equifysioterapeut har jag känt att en viktig bit saknades. Jag vill hjälpa mina kunder att få en hållbar häst. Slutsatsen blev att jag behövde skaffa mig mera kunskap.

”SWUS” Susanne Widners uppbyggande system var svaret! Jag är så tacksam för denna värdefulla utbildning.

Nu är jag diplomerad SWUS instruktör och med det har jag fått gedigna kunskaper för att kunna hjälpa mina hästkunder. Hästarna får en träning som gör de liksidiga och därmed hållbara för ett förhoppningsfullt långt liv.

SWUS gav oss helheten .


Katreen Rösch

 SWUS Diplomerad

2020

Stina Mattsson


Jag är utbildad Equiopat på UPH och jobbar sedan 2016 med massage, då jag var klar med min tvååriga utbildning.

Sedan sensommaren 2020 har jag även äran att få sprida Susanne Widners uppbyggande system till hästägare genom att hjälpa ekipage med den uppbyggande träningen.

Jag masserar, håller den uppbyggande träningen eller både och.

Jag erbjuder även studiecirklar i uppbyggande träning.

Tycker att alla hästar, oavsett disciplin förtjänar rätt förutsättningar för att klara av det ber vi ber dem om.

Jag utgår från Lindesberg i Bergslagen!

Stina Mattson

SWUS Diplomerad

2020

Ann-Lie Jakobsson


Den uppbyggande träningen går som en röd tråd genom hela mitt träningstänk.

Jag brinner lite extra för travhästen oavsett vilken disciplin den är tänkt att användas till.

Jag ser det oxå som en stor fördel att jobba hästarna från marken.

Tillsammans med min sambo driver jag en rid&sportkörningsanläggning i Västerås, där möjligheten finns att för körande ekipage träna både i ridhus samt på utebana 40x80m.

Det finns också möjlighet att träna i fasta maratonhinder.

I samarbete med Gocksta Stuteri har vi även helinackordering av unghästar. 

Anne-lie Jakobsson

SWUS Diplomerad

2020

Pia Schiller


Rörelse är lösningen på det mesta. Det är min hästterapeutiska filosofi. Därför är uppbyggande träning enligt SWUS ett perfekt komplement till mitt arbete som hästmassör. Diplomerades vid Axelsons Animal Massage School år 2020. Jag behandlar hästar inom alla discipliner på alla nivåer, allt från elit- till hobbyhästar. Jag även tagit fram styrkeövningar som ryttaren kan göra tillsammans med sin häst. En häst kompenserar ju för sin ryttare. Jag är verksam i södra Stor-Stockholm, Södertörn, Södertälje och Nynäshamn.

SWUS Diplomerad

2020

Anna Larsson


Den uppbyggande träningen är grunden i min träningsfilosofi och det genomsyrar det mesta jag gör med hästarna.

Jag motiveras och inspireras av projekt och har ett gediget intresse för hur hästen fungerar och reagerar på olika typer av träning. Tömkörningen ligger mig varmt om hjärtat.

Utöver SWUS har jag läst en grundkurs i hästmassage och gått ridledarkursen på Strömsholm.

Jag utgår från Billby Hästcenter i Sigtuna men åker även till Värmland med jämna mellanrum.

Anna Larsson

 SWUS Diplomerad

2020

Elisabet Ulf

Elisabet Ulf


SWUS Diplomerad

2019

Elettra Sonedotter


Den uppbyggande träningen bygger en välkommen bro mellan mina utbildningar inom Centerad Ridning och min diplomering som Equi-physioterapeut. Jag har förmånen att arbeta med elever och deras hästar inom alla discipliner men jag brinner lite extra för sportkörningen. Du hittar mig i hjärtat av Roslagen - Norrtälje.

Elettra Sonedotter

SWUS Diplomerad

2019

Matilda Olofsson


Jag erbjuder träning för långsiktig hållbarhet, med Susanne Widners Uppbyggande System som röd tråd i allt jag gör. Jag jobbar med uppbyggande träningar, tömkörning, träningsplanering samt trygghetsträning/problemlösning för dig som vill stärka kommunikationen med din häst. En spänd häst lär sig ingenting och bygger inga muskler, därför är mental och fysisk avspändhet ledord som jag följer i allt mitt arbete med hästar.

Jag utgår från Kungsängen nordväst om Stockholm.

bottom of page